1221 Cupcakes
Læringsmål
Lære deltakerene baking av cupcakes og kakepynting
Målgruppe og ev. krav til forkunnskaper
Deltaker på Storkurs i Buskerud
Innhold
1. samling
Timer med lærer: 3
Tema
Baking av cupcakes- teori og praksis
Stikkord
Her får deltakerene prøve seg på baking av cupcakes. Deltakerene får kjennskap til de forskjellige meltypene og ingrediensene. Hvordan bake og steke med godt hell.
Arbeidsform og gjennomføring
Teori og aktivt på kjøkkenet
2. samling
Timer med lærer: 3
Tema
Marsipan, kjevling og kakepynt.
Stikkord
Nå skal deltakerene få prøve seg med kjevle og marsipan. Instruksjon og opplæring i å lage kakepynt av marsipan.
Arbeidsform og gjennomføring
Teori og praksis med marsipan, kjevle og laging av kakepynt
3. samling
Timer med lærer: 4
Tema
Kakepynting
Stikkord
Vi lager forskjellige typer kremer og pynter cucakes med denne og marsipanpynten. Instruksjon i pynting og teori om ingrediensene.
Arbeidsform og gjennomføring
Teori og praksis innen for kakepynting
Litteratur/materiell for deltakerne
Div bøker om kakepynting og cupcakes som de kan kikke i. Album med bilder av instruktørens egne bakeverk som kan gi inspirasjon. Instruktør tar med seg oppskrifter hun har kopiert opp til deltakerne.
Læringsressurser (utstyr, bøker, filmer, lenker etc.)
Div bøker om kakepynting og cupcakes som de kan kikke i. Album med bilder av instruktørens egne bakeverk som kan gi inspirasjon.
Instruktør tar med seg oppskrifter hun har kopiert opp til deltakerne.
Div bøker om kakepynting og cupcakes.
Organisering og arbeidsmåter
Se innhold
Krav til lærer/instruktør
Instruktør er utdannet kokk og har drevet eget bakeri.
Avsluttende prøve/eksamen
Evaluering mellom instruktør og deltaker på slutten av kurset.