1221 Cupcakes

Godkjent for 8–10 timer  |  4–15 deltakere  |  inntil 100 % elektronisk kommunikasjon

Læringsmål

Lære deltakerene baking av cupcakes og kakepynting

Målgruppe og ev. krav til forkunnskaper

Deltaker på Storkurs i Buskerud

Innhold

1. samling
Timer med lærer: 3
Tema
Baking av cupcakes- teori og praksis

Stikkord
Her får deltakerene prøve seg på baking av cupcakes. Deltakerene får kjennskap til de forskjellige meltypene og ingrediensene. Hvordan bake og steke med godt hell.

Arbeidsform og gjennomføring
Teori og aktivt på kjøkkenet

2. samling
Timer med lærer: 3
Tema
Marsipan, kjevling og kakepynt.

Stikkord
Nå skal deltakerene få prøve seg med kjevle og marsipan. Instruksjon og opplæring i å lage kakepynt av marsipan.

Arbeidsform og gjennomføring
Teori og praksis med marsipan, kjevle og laging av kakepynt

3. samling
Timer med lærer: 4
Tema
Kakepynting

Stikkord
Vi lager forskjellige typer kremer og pynter cucakes med denne og marsipanpynten. Instruksjon i pynting og teori om ingrediensene.

Arbeidsform og gjennomføring
Teori og praksis innen for kakepynting

Litteratur/materiell for deltakerne
Div bøker om kakepynting og cupcakes som de kan kikke i. Album med bilder av instruktørens egne bakeverk som kan gi inspirasjon. Instruktør tar med seg oppskrifter hun har kopiert opp til deltakerne.

Læringsressurser (utstyr, bøker, filmer, lenker etc.)

Div bøker om kakepynting og cupcakes som de kan kikke i. Album med bilder av instruktørens egne bakeverk som kan gi inspirasjon.
Instruktør tar med seg oppskrifter hun har kopiert opp til deltakerne.
Div bøker om kakepynting og cupcakes.

Organisering og arbeidsmåter

Se innhold

Krav til lærer/instruktør

Instruktør er utdannet kokk og har drevet eget bakeri.

Avsluttende prøve/eksamen

Evaluering mellom instruktør og deltaker på slutten av kurset.